Láska ke zvířatům :-)
Na Vás mi paní Jano tolik nezáleží
Já Vašeho Alíka pouze miluji
U soudu obstojíte stěží
Já Alíka přímo zbožňuji
Právníka par excellence já si najal
Budete škrábat prstíkem
Váš právník ex offo mě bude stokrát žádat
Přijdete stejně s prosíkem
Budete škemrat o střídavou péči
Já však budu dělat drahoty
Po mém posledním smeči
Odejdete s plačky na tuty!
Přečteno 135x
Tipy 15
Poslední tipující: BArBArKO, jenommarie, Marťas9, paradoxy, Helen Mum, rybka, Ondra, šerý, Psavec, mkinka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)