Nechtěně jsem požil
optimismus do žil.
Proč se tady náhle zjevil?
Srandu dělá ňákej devil?!?
Piju kafe latte.
Trochu mě to mate,
Náladu mám, a proč sakra?!?
Vyčistila se mi čakra?
Proč mě jenom prudí?!?
Elán plyne hrudí.
Ať mu věřím, po mně žádá.
Ukáže pak zase záda?