Nádhera *
***
Jednou mi kamarádka řekla:
Když se nehoupeš, tak leť ...
Když neletíš, tak utíkej ...
Když neutíkáš, tak aspoň jdi ...
Když nejdeš, tak se snaž ...
Večer vypadat stejně jako Jiří.
***
Ať se Ti daří.
15.06.2023 19:33:58 | Fialový metal