Často mluvím sám k sobě
směji se svým vlastním vtipům
a v zrcadle na chodbě
prohlížím se beze slipů
doma při zapálené svíci
ve svém vyhřátém bytě
pozvednu vína svého číši
řeknu si miluji tě
Tak jen aby sebe láska doufala, že sám sobě nezahýbáš. :-)
21.06.2023 11:49:33 | šerý
Na zdraví
21.06.2023 11:29:00 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?