No kde jsi se zase toulal? Pobavila:)
16.07.2023 21:39:28 | Dreamy
Díky, Dreamy.
To bylo tehdy v těch Karlových Budějovicích, myslím před-předloni na podzim, zrovna zrály třešně, měli jsme jich plný záhony, že jsme je půl roku žrali k večeři s hořčicí od ledna do března. Ještě, že v tom Litvínově v tomhle období moc nepršelo, což ale není na Moravě nic neobvyklého.
17.07.2023 18:35:53 | Koala