Chtěl jsem psávat texty,
duchaplné, krásné,
stěží zvládám sexting
a oplzlé básně.
Chlípník kdesi ve mně
zkazí všechny verše
a nuance jemné
koňským pyskem serže.
Já však této vady
vzdát se vůbec nechci!
Dík ní vídám vnady,
občas velmi sexy.
Sledují mě davy
infantilů stejných.
Síť se dobře baví
a já získám nej pich.
Romantici prostí,
pište dál své kusy!
Ať my, kluci sprostí,
chytnem vaše husy.
LÉPE zvládám sexting nikoliv STĚŽÍ to je opačný význam
slovo "serže" nechápu, to je jako od ržát?
---
Básnička je hloupá, nicméně verš "sledují mě davy, infantilů stejných" je nádherný, náhlý obrat do vlastních řad a v tu chvíli opravdu břinká humor, veselý upřímný sarkasmus. Díky tomuto verši a názvu není básnička marná.
18.07.2023 09:17:12 | Ezop
Není nad to poučit autora, jak myslel vlastní verše (a dokázat tím, že jsi nepochopil pointu, která není nikterak složitá, kolego;-)
22.07.2023 16:03:56 | free.poet