Když přijde ke mĕ láska
Já budu se o ni starat jako husopaska
Nastražím své velké uši a budu ti lásko vrbou
Já vylepším ti náladu blbou
Budu tĕ nosit v náručí
Šeptat " miluji tĕ" do tvých velkých uší
Když přijde ke mĕ láska, já budu přirozená
Žádná maska
Na stůl se dá hned flaška
To bude teprve pĕkná fraška