Nula rozpustí se v nule
Ta se rozplyne v další nule
Atakdál
Přátelé, je to prosté
To nic nám stále roste
Žonglovat si s myšlenkami
Jak s barevnými míčky
To chce hlavu bdělou
Se zavřenými víčky
Převratná teorie
Mozek krásně halí
Vtom však závoj protrh náhle
Hlas neurvalý
Lásko, tys mi nekoupila pivo?
Bác
:)
.
Takové bác
.
Do snění
07.08.2023 09:32:15 | jenommarie
Bum ...
Humorné
A potenciál v nule Anfádis.
***
Dvě nuly, slepý rád lepí naležato.
(Nekonečné spojení.)
A Ti co vidí ... nastojato.
Celkem vzato rozpouští se ;-))
Ani se moc nedivím.
***
Ať se Ti daří.
07.08.2023 01:41:21 | Fialový metal