Jsem opuštěná duše
Tělo ani
Popelem není
Dávno již je
Vsáklý v zemi
Zkoušela jsem nebe
Hříšníky jako já
Neberou
Opravdu
Kohosi jsem zklamala
Že prý jsem mu nedala
Za pravdu
V pekle ale
Přeplněno mají
Skončila jsem
Dle výčtu hříchů
Bohužel až
Pod čarou
Přitom kolikrát
Byla jsem
Pod parou!
Budiž tedy
Domovem
To místečko
Pod mostem
~~~
Kluci, hrajete karty?
...moje omluva, teprve ted jsem tě "objevil"...;-)fakt máš svůj styl, píšeš na úrovni...šup Tě do Oblíbených.
15.08.2023 18:44:06 | Marten
Miluju ty Tvoje konce.Teda... myslím tím ty dovětky na konci veršů. Ne Tvůj konec pod mostem.:)))
09.08.2023 10:21:37 | Jiří I.Zahradník