Sedačka
Unavené dětičky
šetři svoje nožičky,
jak ten problém nastane
do nosiče je dáváme.
Starší pejsci, problém stejný
lehnou na zem, krok beznadějný.
I pro ně mají sedačku,
prodává se na dračku.
Pejsci jsou v ní srandovní,
taková taška sportovní.
Ale když bolí tlapičky,
tak rychle hup do té taštičky.
To je roztomilý. :)
Hlavně že se to vyřeší.
Nožky si odpočinou rádi.
Pomocí této sedačky
se procházky zvládnout dají.
Krásnou neděli Martinko. ;)
27.08.2023 13:05:05 | jenommarie