Návštěva
Jdu si takhle v noci cestou
náhle něco funí, dupe.
Půlky stáhnuté, oči soví,
ježek si tam v trávě hoví.
Ty jsi mě ale vylekal,
jedna velká bodlinko,
Koulk na mě, zamrkal,
mám tu ještě miminko.
Ze srdce mi spadl šutr,
že to nebyl nějaký lotr.
Ta se ti moc povedla, pobavily mě tvoje "půlky stažené, oči soví". Ježci jsou moc fajn :).
06.09.2023 09:11:28 | kozorožka