S cenzurou
Máme doma malé éro
schovává si zrovna péro.
Je šťastný v naší rodině,
neodolá žádné blbině.
V poslední době jen si hoví,
dali jsme mu přízvisko …
„Povaleč postelový“
Jeho úsměv, jeho oči,
prozradí, co se v něm točí.
Většinou jsou to kraviny,
rozesměje naše rodiny.
Nedej Bože, že má bolínko,
očička svěsí, volá „Maminko“
Tak dlouho kulhá, filmuje,
pamlsek hned jeho je.
Grimas má mnoho v zásobě,
každému je dává osobně.
Miluje nás a my jeho,
on je naše malé éro.
Je to prostě milované éro:-)
11.09.2023 17:16:54 | CULIKATÁ
Jo, jo naš chlupatý opičkak co jej všichni bezmezně milujou. A on to moc dobře ví, proto se neustálé předvádí.
11.09.2023 18:15:10 | Marťas9