Pavouk svačí zrníčka,
myška stáčí klubíčka,
kočka zelí okusila,
koza ptáčka ulovila,
Kapr seno miluje,
ovce červy doluje,
zvířátka teď na mou duši,
svoje zvyky právě ruší.
Prý i kravky ve stáji,
rády maso mlsají,
pravda se nám vytratila,
v žertu je však velká síla.
Vzhledem k tomu, co provádí tzv. homo sapiens, to není až tak divoké ;-)
19.09.2023 18:09:40 | kozorožka