U zubaře
Nechte pusu otevřenou,
kleště na zub už se ženou,
žádný strach, jste chlap jak jedle,
malý omyl, kaz byl vedle.
U fotografa
Pozor, teď vyletí ptáček,
nevyletěl, lotr špaček,
hnízdo s vejci si tam chrání,
proto zkouším malování.
Tak to je fakt hoooodně dobrý... a mně kdyby někdo v blízkosti řek, že vyletí ptáček, tak nečumím po špačcích ale jsem sakra ve střehu... :-):-):-)
25.09.2023 20:12:52 | cappuccinogirl