Anotace: i v tramvaji můžeš potkat známého herce
Škaredý chlap na mne civí
nezdá se mi až tak cizí
vráskami zjizvené má čelo
obrostlé sádlem celé tělo.
Po kolejích tramvaj kodrcá
chlap má bambuli u nosa
a když tramvaj zastaví
svoje břicho vyvalí
záviděl by mu i Depardieu
odraz ve skle mizí … adije.