Rozechvělá touhou
Po 27 letech manželství
nenaplněná a vyprahlá
po citu, pohlazení a ukojení
vyprávěla o životě…
a narovinu i o své potřebě.
Nevrle, nervózně roztahovala nohy
a přála si mě mít…ve své moci
dokonalým tělem okouzlit
vnadná, touhou vonící
prožít opět orgasmy
poklopec mi rozepnula
laskala… a když tu raketu uviděla
raději rychle utíkala.
A tak frnkla z nenadání, tatam bylo její přání, lekla se a utekla:-))). Jsem se pobavila:-)))
03.10.2023 14:54:23 | CULIKATÁ
...to mi přijde jak erotický vtip z Nei reportru...;-) ale pointa pobavila...
01.10.2023 21:36:44 | Marten
Musela jsem se usmát... protože toto... je velmi... neuvěřitelný textík...:-)
01.10.2023 18:16:20 | cappuccinogirl
Raketou na Mars ...
Poletíme zas ...
***
Ona a Ty
Ona odlétá do vesmíru
Odpalovací rampa pevně přikovaná k Zemi
Ona obletěla třikrát Lunu
Rampa světla zhasíná
Ona pokračuje k první planetě
I rampa Mars vidí
Ona míjí již Saturn
A rampa dál stojí ...
***
Někdy se kutálíme jako hrušky z kopce dolů !
***
Ona mává šátečkem obrům i Uranu.
***
Zítra až
Bude pršet štěstí ...
Na rampu u cesty.
***
Nádhera.
Vtip.
ST*
01.10.2023 09:36:34 | Fialový metal