Hospoda Na Blbým místě
Všechny stolky jsou tu stranou,
proč u nich nikdo nesedí?
Hodiny maj strach, že stárnou,
čas ukradnou jim sousedi.
Máš ji psanou v rodným listě,
Bůh není dobrej úředník.
Hospoda Na Blbým místě
v tý džungli retek zprůhlední.
Jels ji se svou starou hledat,
táta ti svěřil klíče k ní.
Teď je holka celá bledá,
že tam z ní bude výčepní...
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: vrbák, Psavec, CULIKATÁ, Marťas9, MatyhoZmaty, Marten, Anfádis, Isabella, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)