Nevěrný čas letní
Anotace: jen můj mobil zůstal věrný
Říkám si "sluníčkové ráno"
škoda chodit do práce.
Vyhajaná vlezu do pěny,
růžová koupel, ta mě ovoní.
Co se děje šéfe?
Proč mě rušíš z koupání?
Kde jsi? My na tebe čekáme!
Ty nepřijdeš dneska do práce?
Nevěřícně kouknu na rádio,
vidím manko celé hodiny,
pak mi seplo, je čas jiný,
jen můj mobil zůstal věrný . .
Komentáře (0)