Naladit rozladěnou duši
Zařídit to tak
Aby pomyslel sis
Té holce to dnes vážně sluší
Z toho plyne další
Což je ovšem oříšek
Z báby udělat mladší
Jinak
Provrtám si kožíšek
Sama
Duši vyladit jako symfonii,
ze srdce vymést pavučiny,
láskou zahnat všechny stíny...
Krásný den, An (*)
12.11.2023 14:41:45 | Emily Říhová
Nebo kožíšek oholím,
co chci ti nastíním
nejsem žádná bába,
byť kouzla dělat umím!;)
10.11.2023 23:14:19 | Žluťák
To se ti moc povedlo. Takže začnu s tebou, za prve: naladit tu rozladěnou duši... Pa neboj jak se tahne za jeden provaz... To by to byl v tom rohatý, aby se nám ty duše nevratili do normálu
10.11.2023 19:56:38 | Marťas9