Říkali na TV Nova
prý, že husa Martinova
vážně skvěle chutná
Mně je ale putna
Není tady místo pro ni,
ať jde pryč na bílém koni
Řeknu vám to přímo,
nejlepší je víno
Souhlas! Připíjím:)
11.11.2023 19:25:33 | Emily Říhová
Přesně :)
11.11.2023 11:36:49 | Ophelia81
:)) Moje řeč
11.11.2023 10:23:26 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?