To je ta cesta.
Kde je pravá a kde levá
Proč točí se Ti hlava
Kterou cestou jít
Je čas snít nebo snad bdít
Srdce na kolotoči a hlava v jednom reji
Stáhni si apku a bude veseleji
Jenom se nezastavuj, jen žádný klid
Co kdyby pak náhodou bylo Ti líp
Být online, nevybočit
To je ta cesta, to je ten trik
Co ještě nemáš,
co měl bys chtít
Rychle se připoj,
"rychlejší nemohlo by to být?!"
Vždyť je to v akci, bez toho nemůžeš žít
další Black friday, to musíš mít
Co ještě nemáš?
Má dáti. Dáš!
Rychle se připoj
A už jsi náš.
To je ta cesta, to jen ten trik
Víme co si máš myslet
Tak věř a bude Ti líp
Proto jsi online, proto jsi in
Přátelství na věky
mobil se třemi foťáky
Selfie s pusou dokořán
Oko orkánu, chce se Ti řvát
Ať jsi víla nebo jako hora chlap
Otevři hubu a cvak
Hlavně pošli to dál
Ať máš další like, like, like.
Sdílím sdílíš sdílíme
SEBE ale neznáme
To je ta cesta, to je ten trik.
Zabav se. Bez Tebe bude Ti líp.
Snad najdeme cestu kde bude nám líp,
z online světa vykročit v tom je ten vtip ;)
19.11.2023 15:41:14 | Emily Říhová
Tvoje tři poslední básně z tohoto roku mají hodnotu - sdělení - sdílím.
17.11.2023 13:49:02 | Zoroaster