Věř, nebo nevěř mi,
vánoce za dveřmi
V telce je reklama:
prasátko i s klama
Santa Klaus plastový
jistě mi napoví,
co koupit v marketu,
vysolím raketu
Nadávám na davy,
zralý na ústavy
a v baru u Makra
nechal jsem si kapra
Vánoční večírek:
Svlečen do trenýrek,
padám do závěje,
rum, ten mě zahřeje
Tak než sníh roztaje,
naštvaná žena je
Peče a uklízí,
anděl můj to ryzí
Smích tuhne mi na rtu,
zásilky z Datartu
letos se nedočkám,
vyrobím něco sám
Ve spíži cukroví
potajnu ulovím
Váha to zjistila:
přibral jsem tři kila
Věř, nebo nevěř mi,
vánoce za dveřmi
V telce je reklama:
prasátko i s klama
...zábavný...;-) jsi mi připomněl tenhle song...
https://www.youtube.com/watch?v=yaJtc88d2ug
23.12.2023 14:24:58 | Marten