Chtěla bych být režisérkou tvého snění
Hrálo by se
V době noční
Někdy denní
Roli hlavní postavy
By získala...
(Hihi... BYCH získala)
Ne
Nenechám to na tobě
Drahý
I když věřím
Vybírat bys uměl
No...jo... domluveno
~~~
Pane Bože
Proč tak blbě čuměl
:)
Taky mám někdy pocit, že jsem (jen) hlavní postava.
Do pr..., co je to za provazy, vedou někam nahoru. AHA! Takže - loutka...
30.12.2023 06:23:12 | Koala
:)
Tomu se říká, vetřít se do snů:)
Super:-*
26.12.2023 07:23:36 | Žluťák
:))
...a víš, jak je to těžký?
26.12.2023 07:24:30 | Anfádis
Nevim, nevzpomínám si, že bych někdy v něčím snu byl:)
26.12.2023 07:27:38 | Žluťák