Breakfast is ready
uprav si dredy
prepare me bread
my name is Fred.
Give me your heart
nastartuj Smart
pojedem spolu
k říčnímu molu.
Tam blízko water
žije pan Slaughter
má pěkný dům
a v něm free room.
Weekend je tady
a tvoje vnady
jsou very nice
snad nejsi ice.
Poznáme ráj
řeknem si hi
a potom Mary
pojedem ferry.
Mrknem na sunset
pak bude banket
dancing on floor
in closed a door.
Těšíš se na to
mé krásné zlato
vše bude free
jako wild sea.
My sweet heart,
your poem is ART :)
03.01.2024 11:55:49 | martinaV
:)
Thank you my pretty lady
do ticha básní mi vejdi
Will be it very Fun
cestu já rájem znám.
03.01.2024 18:50:01 | Ďábel sám
Funny:)
03.01.2024 07:36:33 | Žluťák