Záhony zvadlých metafor
prorůstá plevel balastu
Pěstěné strofy? Leda fór!
Rýmy jež voní po plastu
Chemický postřik anafor
Chemický postřik patosu
Zahradník - tupý matador
mnoho let zrezlou má kosu
Kompostér plný parabol
(osekal růže na blábol)
Zbylo mu ze slov bodláčí
V kameni skalky epitaf
a v zemi díra nekrytá
tak snad k ní brzy dokráčí
Zahradník oceňuje zahradnickou tématiku...jen doufám, že tím kozlem nejsem já, i když určitá podobnost by tu byla. Zvadlé metafory a plevel balastu se najdou i v mojí zahrádce.
15.01.2024 09:11:35 | Jiří I.Zahradník
Jedná se o čirou sebereflexi a podoba s jinými Zahradníky je čistě náhodná:)
15.01.2024 18:17:39 | R.K.