pre milú…
Od čerá mán velkú silu,
doručili mi ti … pílu,
že keď budem mať čas chvíľu,
pílou môžem píliť … milú.
Milú píliť? Aj ma serie,
každý vie, že ma len derie.
Ale píliť? Šak sa oškrie
a oškretá ma naserie.
Nahám tak, veď môžem skúsiť,
keď ma bude zase dusiť.
Budem ticho pílu brúsiť,
milú budem ďalej čúliť.
????
Přečteno 118x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka
Komentáře (0)