Já mám doma...
Já mám doma slepice,
ta snáší jen kraslice.
Já mám doma kozorožce,
ten žere jen nosorožce.
Já mám doma žraloka,
ten má svého otroka.
Já mám doma králíka,
ten se smíchem zalyká.
Já mám doma mývala,
toho koza mývala.
Já mám doma lišku,
ta baští jen kližku.
Já mám doma ovečku,
ta má pořád horečku.
Já mám doma pandu,
ta má ze mě srandu.
Já mám doma vlka,
ten jen v kuse krká.
Já mám doma medvěda,
ten se ale nezvedá.
Přečteno 159x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, Psavec, Malá mořská víla, J's .., mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)