Slepice co kdáká venku
na zápraží děděk drží sklenku
babka ho pak popohání
dědku dej žrát slípce venku.
Jo už běžím babko líná
to je ale děsná psina
pomyslí si dědek venku
převrhne však v trysku sklenku.
Ta se o zem tříští zcela
sakra to je škody vela.
Raděj budu jenom sedět
na babku pak blbě hledět.
Jdi si sama hlídat slípku
já si sednu k svému sklípku
a to stačí dneska moc
dej si hlt a dobrou noc.