Za bílými dvířky krčí se dva řízky
a na horním fochu slaninky je trochu...
Vedle másla, kýho výra
najdu vždycky kousek sýra
také pěkné okurečky
...ááá dostávám chuť na škvarečky...
Jogurtu se raděj vyhnu
však vínečka, to si rád přihnu
a ještě než půjdu spát
doběhnu si pro salát...(třeba vlašský)