Dnes je doba zcela jiná
kočka štěká, kohout líná
králík basem zpívat zkusí
žába chytat myši musí
Koza vajíčka nám snáší
žížala zas pejsky plaší
hospodyně ruce spíná
nechápe čí je to vina
Moderní svět, ženo, máme
jenom se v něm nevyznáme
já svého kocoura jednou opravdu slyšela štěkat... ono když se za oknem půdní vestavby prochází nějací chlapi, není divu:D
25.03.2024 20:44:26 | Sonador