Rád bych líbal Voduši
jde tu ale o duši
neb ta svůdná děvčice
pilná je moc vodnice
tak se vyhnu Voduši
Mává na mě brzy z rána
špitla, že má jméno Jana
nechce tančit lambadu
s rytmem prý je pozadu
protože je mořská panna
Když k Ariel jsem choval cit,
Poseidon se chtěl utopit,
naštěstí ho bolí nohy,
tak nechtělo se mu ven z vody,
teď houpe tisíc žlutých ryb:-)
21.04.2024 22:58:25 | Žluťák