Polibky vášnivé,
múza mi dává,
báseň teď napíšu,
čeká mě sláva.
Polibky přestože,
od krásky byly,
bodají jak nože,
špatnou mám chvíli.
Promiň mi básničko,
selhaly sliby,
špatné je múzičko,
že tam jsou chyby.
Polibky nestačí,
chápejte přeci,
vášnivé líbání,
jenom jsou kecy.