Anotace: Chcu začít psát a naučit se řemeslo. Dufám, že mě raz budu povinně číst ve školách.
Jestli tebe dají do slabikáře, dobrovolně se znova nechám zapsat do první třídy...pokud budeš čtecí vejška, skupuju okamžitě čítanky:-):-):-)
Skvěle píšeš... Už teď se těším na tvé další dílko...:-)
19.05.2024 23:02:34 | cappuccinogirl
Dobrý start:-)
19.05.2024 18:02:58 | Žluťák