Anotace: Hádejte kam zabloudila.
Zabloudila bludičkapopletla si cestubyla ještě maličkáskončila tak v městu
Rozkopané silniceobjížďky a stopkymatou lidi nejvícepro ni sladké drobky
Tyhle městské bludičkypráce své si hledíže jsou chytré hlavičkyna úřadech sedí
ten konec mě dostal, vybuchla jsem ve smích, píšeš báječně, velký dík
04.06.2024 17:00:42 | Aramgad
Dobrý.
01.06.2024 12:35:47 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?