Naši prapředkové

Naši prapředkové

Anotace: Takhle nějak to bylo.

Na námluvy Dráp si vyšel,
těžký klacek s sebou vzal,
velký Vlk hned s výzvou přišel,
na souboj ho vyzýval.

Hubou mele v chatě čeká,
hlídá ji tam matička,
statný Dráp ji trochu leká,
ona je moc maličká.

Tak se předveď, sok už běží,
každý Drápa pobízí,
tvrdá rána, Vlk tu leží,
vítěz k chatě zamíří.

Hubou mele tiše vzdychá,
Dráp je zdatný milenec,
bez váhání do ní vniká,
vášnivý je mládenec.

A tak milí prapředkové,
další mimčo stvořili,
jenže přišly časy nové,
proto tady skončili.

 

 

Autor Psavec, 06.06.2024
Přečteno 63x
Tipy 21
Poslední tipující: Sonador, RadekČ, Žluťák, Paulín, enigman, Marťas9, Kan, IronDodo, Tomcat, Emani, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi ryzí kumštýř:-)

07.06.2024 15:19:04 | Žluťák

Úsměvné, srandovní. ST.

06.06.2024 21:16:10 | Paulín

...trocha neandertálský krve v nás ale zůstalo...;-)

06.06.2024 13:45:03 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí