Víla jménem Prokrastinace

Víla jménem Prokrastinace

Anotace: Bohužel můj nynější stav.

Víla jménem Prokrastinace

 

Dnes jsem se posadila ke stolu v naději,

že dokončím to, co jsem začala.

Ale otevřeným oknem přilétla malá víla

a přidrzle se na mě usmála.

 

„Prokrastinace, jméno mé. Vidím, že je mě tu potřeba!"

sáhla si do váčku s kouzelným práškem

a přitom si stěžovala,

jaká je ho dnes hrozná spotřeba.

 

S těmi slovy se ve mně vzbudila dosud nepoznaná síla.

Tu lstivou potvoru jsem vyhnala ven

a křičela za ní: „Už se sem nikdy nevracej!"

 

Znovu jsem se posadila ke stolu v naději,

že dokončím to, co jsem začala.

Ale ta víla mě tak naštvala, 

že to udělám až později.

Autor Jordliana, 20.07.2024
Přečteno 64x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, Jan Kacíř, RadekČ, Psavec, zase já, Anfádis, IronDodo, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsi má spřízněná duše
Tvé verše nevyznívají hluše
Já tvé trápení dobře znám
Neboť to samé prožívám
...
Víla mi ale nějak vyrostla :))

20.07.2024 20:51:34 | Anfádis

líbí

:))) tedy upřímnou soustrast i vám...

20.07.2024 20:53:35 | Jordliana

líbí

Jo, jo, jo, taky se mě do ničeho nechce

20.07.2024 19:13:00 | Matahaja

líbí

Tak to u vás asi taky byla ta malá drzá víla.

20.07.2024 19:16:23 | Jordliana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí