Breaking News

Breaking News

 

Pod lepidlem mizí tváře, 

noví střídaj staré lháře

V sobotu jsou trhy ranní 

 

Loni v srpnu koncert kapel

Velkým písmem rudý apel,

kandidáti začmáraní

 

Hasiči zvou na zábavu 

do hospody vedle splavu,

Na koberce bude sleva

 

Vaška s Evou překryl Dušek

a výstava starých pušek,

ale mě to asi neva 

 

Zdeněk Izer ztratil barvu,

v jeho oku vidím larvu

Je to larva červotoče

 

V neděli pak fotbalisté 

doma hrají, to je jisté

Na pouť budou kolotoče 

 

Ano, bude jistě lépe

Spolu se to nějak sklepe

Dáme zemi do pořádku!

 

Pod lepidlem mizí tváře 

noví střídaj staré lháře

Dětský plakát na pohádku 

 

Autor R.K., 20.07.2024
Přečteno 44x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Jordliana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí