Exot na párty

Exot na párty

Přicházím na párty

každý zvedá sklenku

já ostýchavě si protahuji nárty

a hledám mojí kamarádku Lenku.

 

Stojím tam pouze s Kofolou

lidi okolo jsou hlučně veselí

právě stojím v hloučku s Nikolou

dává mi rady, co mě zaručeně zocelí.

 

Jsem v příliš střízlivém stavu

prostě tady takový exot

vidím i milenecký pár, jak se halí do hávu

v místnosti vespod.

 

Vedle u stolu probíhá hádka

to filozofuje chytrolín s prudičem 

u bazénového lehátka

a řeší komu prý vyčuhovala za závěsem hnátka.

Autor Tvbm, 29.07.2024
Přečteno 53x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Tomcat, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí