Na malý okamžik, jen nicotnou chvíli,
spatřil jsem osud ten, co konci se chýlí,
nebylo tebe v něm,
zklamaný z toho jsem,
tak trudný byl to sen... pozbyl jsem víry.
Kam jsi mi zmizela... cítím se proklet,
sám čelím osudu, co myslí mi prolét,
nebylo tebe v něm,
zklamaný z toho jsem,
snad nesníš o jiném a šla jsi jen napřed...