Závislosti
Rozbil se mi tablet
tak jsem si vzal tabletu
opakování je matka moudrosti
tak jsem rozbil sebe
Svou závislost jsem překonal
abych si našel novou
stále se za něčím honím
no jo honím
Všeho moc škodí
v revíru závislostí
se mi objevila další škodná
jsem připravený bojovat
je to válka
nebo se jen válím
ztrácím se a nalézám
překonávám a propadám
teď jsem čistý
ale já vám přísahám
ta herní konzole na mě mrkla!!!
Přečteno 90x
Tipy 12
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Emily Říhová, paradoxy, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Marten, Lighter, Psavec, mkinka, CoT, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)