Já sám se budím ze spánku
a mívám často hlad,
pak z otevřené ledničky
hned táhne na mne chlad
Tam párky, šunku chodím žrát,
i přesmažený tuk,
křen, sýry, deci bílého
Však ženě ani muk!
Když žaludek můj zavelí,
to vstávat musím hned,
tak váha je dost v prdeli
již za tu spoustu let
Skvělá báseň. Tohle mám přesně rád.
15.08.2024 22:22:26 | Šlejška