Stavím auto před garáží,
tebe v okně nevidím,
soumrak už se nad dům snáší,
otvírám garáž. Mezitím
se v ložnici hřích odehrává,
ty se sousedem opilým,
to jsi zas tak nadržená,
žes nemohla počkat? Mezitím
večeře na plotně bublá,
guláš s knedlem houskovým,
když nespálí se bude dobrá,
vonět začíná. Mezitím
sousedka už muže hledá,
před domem na ni narazím,
moc přemlouváni mi to nedá,
snad večeře se dodělá... mezitím.