Ješiši!!!

Ješiši!!!

 

Venku prší,

mě to ruší,

kapky buší

do mých uší

jak když tuší,

že mi sluší

mokré uši

víc než sušší...

 

Říct se sluší...

je to lepší,

už nepráší

zpoza uší

zbytky ze vši,

bobky muší,

lupy z pleši...

jsem jen těžší...

 

Déšť je slabší,

vítr prudší,

ušní kaši

teď rozpráší,

však mé uši,

teď čistější,

zdaj se větší...

Ach! Ješiši!!!

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 17.08.2024
Přečteno 74x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí