Relax
Pohnu kostrou
jenom tak
že se někde složim
natáhnu se pro jednu
maximálně
dvě myšlenky
jako vysmátej basketbalista
je za dva body
hodim do koše
pofantazíruju o trojce
dám gauč v bok
ruka naaranžuje kulky
bez potřeby kosmickýho letu
dostanu se do stavu bez tíže
a poslední co dneska ucítím
vypadnout do světa
bude můj úsměv
Přečteno 78x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Koala, Fractura cordis aperta, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)