Tak asi štěstí, že jsi nesmělý, jinak by mohlo trvat jenom další dvě, než by s lítostí, tentokrát na tebe... shlížela:-)
20.08.2024 18:02:51 | Ž.l.u.ť.á.k.
Super, že mezi jí a jím jsi byl ty...
zdokumentovals a skvěle
a nech na hlavě, protože ty máš rychlejší myšlenky, než kdejakej pistolník kolt:-)))
20.08.2024 13:33:26 | cappuccinogirl