Texty

Texty

 

Texty snadno

zvládnou nasrat,

když vypouštíš je bezhlavě,

 

já mám jasno,

nechat je zrát

vůbec neškodí,

 

zamysli se,

zda bys je rád

vyslechnul… třeba v divadle,

 

nebo herce

šel bys žádat

ať tě zastřelí.

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 20.08.2024
Přečteno 55x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí