Asfalt létem rozpálený
velmi s vášní natěšený
na odpolední dovádění
roztoužených kol
Kožená rukavice volant svírá
druhá fofrklacek v dlani mívá
ale červené světlo neumírá
zatím
...
..
.
ZHASLO!
Jednička, dvojka, trojka, čtyřka
pravá ruka kvalty sází
motor sténá
je v extázi!
Když tu vše náhle zmizelo
horko ho zcela polilo
a v posteli fofrklacek
zalilo
VÍTĚZSTVÍ
Není nad řazení, automat bych nechtěl ani zadarmo, pěkně jsi to popsal:-)
23.08.2024 12:03:27 | Jeněcovevzduchukrásného