Roztomilost nemá pravidla

Roztomilost nemá pravidla

Na tvé city by měl být tester
víš
abych je nejdříve vyzkoušel

nepůsobíš tajemně
spíš
jemně zmateně

což je úplně jedno
roztomilost nemá pravidla

ale všeho moc škodí
třeba když ….
…. otevřeš hlasu stavidla

máš skvělé přednosti
fantasticky tvarované
zadnosti

děláš úžasné těstoviny
ujídám je i tobě
bez jakékoliv viny

jsi chytrá takovým tím
liščím způsobem
no nejsem
úplně tvůj zajíc

často mě vítáš
kamasútra polohami
možná by někdy stačil
jen chleba krajíc

nemusíme chodit rájem
pojď se mrknout na dokument
to tě zas tak nezdrží

zatím se nemusíme ničeho bát
jsme vedle sebe
dokud …. nám úsměv vydrží
Autor Symbolic, 23.08.2024
Přečteno 60x
Tipy 9
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., CULIKATÁ, cappuccinogirl, Koala, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Úplně se v tom vidím... Ale úplně. I ty těstoviny mu vařím.... Bacha na ten úsměv, neudělá se sám. Ale někdy snaha spíš škodí.. Takže, kde je ten způsob?

27.08.2024 14:54:49 | Loveless

líbí

Už když jsem četl název, tak jsem tušil, že mě to bude bavit a potvrdilo se.
Je si oprav - možný - možná - krajíc chleba...

23.08.2024 16:50:19 | Koala

líbí

Jasně .... a díky

23.08.2024 18:39:23 | Symbolic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí