Noční můra básníkova

Noční můra básníkova

 

Já celé dny se pýchou dmul,

když Vrchlický mi nabídnul,

bych v jeho třídě v neděli

se předved se svou tvorbou,

 

až poté moh jsem vytušit,

že žáky své chtěl pobavit,

hodinu na mě bučeli,

házeli po mně houbou.

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 24.08.2024
Přečteno 77x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí