Zašlápl jsem Ježibabu
měla dosti tvrdou bradu
dívám se jak splynula
v cestě, co mě minula.
...a tak se dál toulám
dávám vale loukám
prach se z cesty lepí
na ty, co jsou slepí.
Procitnete? Možná snad.
Láska tu není napořád
a Ježibab je kolem dost
a nejedna je pěkná kost.
Jezibabu nezaslapnes hochu..
To je myslna predstava a blud
Jezibaba totiz sazi na zalud
na svizel a muchomurky trochu..
Jezibabu nezaslapnes chlape
To je spatny uhel pohledu
Zvladne vsechno v bozim nadhledu
Transformuje telo a vse slape..
28.08.2024 11:41:19 | šuměnka